سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خروپف کردن هنگام خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان

محققان در تازه‌ترین بررسی خود به رابطه مرموز خروپف و ابتلا به یک بیماری جدی و شایع پی بردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 15
کد خبر: ۱۵۰۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است، افرادی که در هنگام خواب خروپف می‌کنند، به دلیل کمبود دریافت اکسیژن در شب ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار بگیرند.

 

کارشناسان سوئدی معتقدند کمبود اکسیژن در شب ممکن است با سرطان مرتبط باشد؛ محققان بیماران مبتلا به آپنه انسدادی خواب (توقف تنفسی در خواب) که خود را به شکل خروپف نشان می‌دهد را برای مشاهده خطر ابتلا به تومور مورد مطالعه قرار دادند و درنهایت مشخص شد، این دسته از افراد بیشتر از دیگران در معرض سرطان قرار دارند.

 

داده‌های موجود نشان می‌دهد، میلیون‌ها نفر در انگلیس و آمریکا از وضعیت کمبود اکسیژن در خواب شبانه رنج می‌برند؛ مطالعات جداگانه آپنه خواب را با کاهش قدرت مغز و لخته شدن خون مرتبط دانسته‌اند.

 

در این تحقیق که در یک کنفرانس پزشکی در بارسلون ارائه شد، نزدیک به ۴۲۰۰ بیمار را که دچار این بیماری بودند تحت نظر قرار دادند و مشخص شد، نیمی از آن‌ها نیز در پنج سال گذشته به سرطان مبتلا شده بودند.

 

آندریاس پالم، از دانشگاه اوپسالا می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که کمبود اکسیژن به دلیل OSA به طور مستقل با سرطان مرتبط است. اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است و امیدواریم مطالعه ما سایر محققان را به تحقیق در مورد این موضوع مهم ترغیب کند».

 

این تحقیق به صورت چکیده در کنگره بین المللی انجمن تنفسی اروپا (ERS) ارائه شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار